Marlene. -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Da har Marlene gitt opp livet


Da sitter jeg og Emmy her da, alene og forlatt i Oslo. Sorgen over at de to andre samboerne har tatt ferie på Lillehammer og er ferdige med eksamner gjør at motivasjonen vår synker en del. Jeg har ligget opp ned på soffaen, spist kjeks og halveis grått imens Emmy har tatt seg friheten til å se x antall.. wait for it.. mummitrollet episoder. Nå har ihvertfall jeg gitt opp livet for idag og skal se på serier til søvnen tar meg. I morgen MÅ det leses så drar med meg min igjenværende samboer på biblioteket og håper på det kommer noen krefter skutt i hodet på oss.

 • 0

  Svaret på usuksessfull

  Eksamenstiden er slitsom, jeg mistet minst 5 kg da eksamen nummer 7 var fullført på Onsdag. Om årsaken var at jeg sov et døgn i ettertid er uvisst. Uansett, idag var det på tide å åpne en ny bok å gjøre seg klar for eksamen nummer 8. Uheldigvis ble jeg ikke bestevenn med boken og fant fort ut at jeg måtte ta meg et avbrekk med julegaveshopping med Malin. Målet var å kjøpe 3 julegaver og absolutt ingenting til meg selv. Jeg fikk kjøpt de tre julegavene så jeg kan klappe meg selv pent på skulderen. Jeg fant også en jakke, to topper og tre neglelakker. Det var jo ikke meningen, men så kom jeg plutselig på at jeg har etterlengtet et lys fra Voluspa da de lukter glitter og gull. Dette gjorde at jeg kjøpte meg et stearinlys, et stearinlys til 300 kroner når jeg i utganspunktet ikke skulle kjøpe noen verdens ting. Da hadde jeg allerede brukt så mye penger at jeg like gjerne spanderte på meg selv biff på Egon. Da jeg kom hjem igjen å begynte å lese fant jeg ut at jeg ville se Victoria secret fashion show, og plutselig ville jeg sminke meg som Adriana Lima. Idiotisk valg, for gjett hvem som sitter med hodet neddi boka og ser ut som jeg akkurat har blitt rammet av svartedauen. Så sånn går dagene, til å prioritere ting jeg aldri gjør ellers da lesing blir for kjedelig.
   

  NÅ, må jeg faktisk lese.

 • 0

  Livets harde dager

  Dagene er relativt slitsomme. Dagen i dag har gått til eksamenslesing, kvanitativ, kvalitativ, metode, kildekritikk, hendvisning, artikler og andre uintressante ting. Midt oppi lesingen trengte jeg et skikkelig avbrekk, så det endte faktisk opp med at jeg løp ut døren og kjøpte gaver til adventskalender for jentene i leiligheten. Desverre måtte jeg fint sette meg ned på kjøkkenbordet igjen etterpå for å fortsette lesingen. Alle jentene her er midt i eksamens rushet så vi har hvertfall hverandre og klage og syte til imens vi drikker kakao med krem og dypper pepperkaker i gløgg. Den største gleden om dagen er uten tvil å stirre på juletreet vi har med tidenes glorete blinkelys og ikke minst, IKKE MINST dra ut nellik fra adventsapelsinen min hver morgen. Med andre ord så er ikke livet til unge frøken Marlene noen dans på roser om dagen.

  Nå skal det soves, for denne frøknen skal nemlig opp klokken 7 for å dra på jobb i barnehagen, med favorittbarna mine. smil.
 • 0

  "Winter wonderland"

  Det er nok ikke helt korrekt å beskrive det som winder wonderland om dagen, det er jo ikke akkurat en snøfyllt by vi lever i. Dagen idag har vært relativt innholdsrik. Voknet opp hos Malin, frokost på Mcdonalds (..) før jeg dro hjem og pirka ut den første nelliken i "adventsapelsinen" min. Ettersom vi hadde invitert vennene våre hit ikveld for juletrepynting og julefilmer tuslet vi rundt i leiligheten å prøvde å gjøre det koselig, ante fred og ingen fare. Plutselig ringer selfølgelig brannalarmen, frøken frykt i øynene og livredd for brann og brannalarm (meg) måtte selfølgelig løpe ut så fort jeg kunne. Resten av samboerne tok det helt med ro, Emmy fullstendig i fokus på at alle vinduer skulle lukkes imens Kristine fønet håret og kledde på seg i sneglefart. Etter å ha stått ute i evigheter kommer det omsider to brannbiler, dagens høydepunkt og det er selfølgelig en av de som står rundt oss ute å venter som har utløst denne, uten å si ifra om at det faktisk bare var røyk fra matlaging. For et geni, tenkte vi. Jeg måtte selfølgelig dekke denne hendelsen på både snapchat og instagram for å bevise hvor innholdsrikt og intressant livet mitt er. Uansett, etter vi omsider fikk kravlet oss inn igjen begynte vi å få besøk. Kvelden har derfor gått i pynting av juletre, pepperkaker, gløgg, julefilm, tenning av adventslys og kakespising. Det var så koselig og julestemningen gjorde meg så lykkelig at det ble for mye for kroppen, det vil si hangoveren fra igår kicket ufrivillig inn å jeg måtte legge meg på rommet mitt imens de andre så på julefilm.

   
  Fine vennene mine.
 • hits