Marlene. -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Lillehammer, magisk

En liten sjel, sitter i Lillehammer, med lungebetennelse og ser på bilder jeg hadde glemt fantes. LYKKEhade

 • 0

  Gjengen fint plassert i klubbhuset

  Pepperkaker, juemusikk, julebrus, julemix, jule alt og et svidd pepperkake brett senere var vi ganske fornøyd med vår egen innsats. Gjorde oss mye at polakkene som jobber på bygningene hadde spist alle de svidde pepperkake mennene idag tidlig. Om interessen er der for å glede noen, sett ut svidd mat på stilas!

 • 2

  DET SKAL VÆRE SÅ GLORETE SOM MULIG

  Det er første Desember, vi visste vell alle hvordan stemningen ville bli idag. Juleplanene var klare da vi voknet, vi har jo tross alt "bare" planlagt dagen siden februar i fjor. Neida, men nesten. Da jeg voknet opp idag hadde selfølgelig Ingvild, jule elsker nummer 1 send bilde av en eller annen blånisse, hun hadde naturlig nok sett på blåfjell allerede før hun fikk beina ut av senga. Plutselig rushet vi bort til storo senteret, drasset med oss et gigantisk juletre som egentlig ingen takla og bære, nisser, julelys, julematte og tre esker med julepynt som holder for 12 familier. "Det skal være så GLORETE som mulig" fant vi ut.

  Juletreet skulle jo pyntes, herregud vi snakker om de tre mest juleglade personene i verden. Etter at vi hadde festet ca. en halv million gjennomsiktige tråder igjennom tre tusen julekuler var vi jo egentlig litt slitene. Når julelysene ble satt på å vi fant ut at det var blinke funksjon på de gikk vi jo nesten i gulvet, for det finnes jo tross alt ikke noe morsommere enn blinkende julelys ikkesant. Der har vi løkka humoren fint plassert.

  Juletre ble det da, intet annet sted en midt på stuegulvet. For en slager. En ting bringer en annen, så det ble plutselig harry potter, gløgg og pepperkake stemning. Herregud, jeg hater meg selv for at jeg er slik en overkoselig person.

  Det finnes alltid et vendepunkt da, dere vet når man legger fra seg å si "ååh det er så koselig" x 44 til å finne frem en linjal for å måle hvem som har lengst panne og breiest fot. Når det har gått så langt finner man rett og slett bare ut at dyna er neste. Hvertfall med tanke på at vi får 5 besøkende i morgen som er klare for pepperkake baking og dansing rundt juletreet. Herregud verden, for et fint sted vi lever på.  Jeg hører rykter om at verden tror at vi har det koselig her på løkka. Kan bare fortelle dere så mye som at jeg bor med 2 av de beste menneskene som fins i verden, å vi koser oss GLØGG ihjel. Men hade da dere, må sove så jeg kan stå opp for å åpne luke 2 i sjokoladekalenderen jeg ikke liker.

   
 • hits