Marlene. -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Julestemning

I dag snødde det faktisk for første gang i Oslo i "vinter," hvertfall første gang mine øyne har sett det. Jeg trodde egentlig jeg skulle komme i en ekstrem vinterdepressjon men heldigvis blenda det fint inn med julestjerne pynten som står i gatene. Jeg får julestemning tidlig i November og klarer selfølgelig ikke telle ned dagene fort nok til 1. Desember og juleferie i Lillehammer. På søndag har vi invitert en hel gjeng med venner hit for å pynte juletre, drikke gløgg, spise julekaker og se på julefilm, herre jesus jeg vet om noen sjeler i denne leiligheten som ikke kan VENTE til å se på julebarnetv og skrike ut julesanger hver eneste dag. Julen i fjor var så utrooolig fin og den kommer nok til å bli uforklarlig mere fin etter 8 fullførte eksamner og en stykk ekstremt sliten jente.

Et knippe med over redigerte bilder fra forrige juletider

Nyttårsaften

Jul i favoritt Sannergata

Blir evig lykkelig av å mimre tilbake.

  • 0

    Ta deg med til byen min, by-byen min!

    Oslo by, til tross for at jeg ser meg bak skuldern både 1 og 10 ganger når jeg går alene gjennom parken på kvelden må det sies at Oslo er byen min! Det er mye rart her, jeg ser daglig mennesker som ligger på fortauet med en narvesen kopp, jeg ser de som stylter seg bortover asfalten i alt for høye heler, de som stresser over gata på rød mann og de som bare står helt stille midt i gata, gjerne med en barnevogn som sperrer for alle andre. Hver dag på trikken er en kamp, for folk kommer seg ikke på uten å bli slått av trikkedøra en gang eller to og man kan nesten bare glemme å komme seg av. Søndagsbutikkene er så små at man gi hverandre klemmer for å få tak i knekkebrødet. Til tross for alt dette, så er det mange fine mennesker her og ikke minst mange forskjellige mennesker her. Jeg kan gå ut å bare se på folk. Det skal også nevnes at det finnes et ekstremt stort utvalg her, av hva enn du vil. Det er mye fint, det er mye gøy, det er alt og det er alle. Jeg kunne godt tenkt meg til LA jeg også, men akkurat nå er Oslo helt ok+. Her står man fritt til å gjøre akkurat det man vil, fordi man kan. Så idag har dagen gått til å tusle rundt i denne fine byen, med smoothie på hånda og venner rundt armene.

    FRANKLIN.D.ROOSEVELT. Vi så plutselig hvor intressant denne mannen var for turistene som gikk tur etter tur på fanget hans, derfor måtte vi starte en egen turist i egen by gjeng.    Dritarita til høyre der, eventuelt en veninne. En hemmelighet dere aldri vil få svar på.  • hits