Marlene. -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Full fart

De siste dagene har gått i ett, litt vanskelig å få med seg alt. Fredag møtte jeg min kjære kusine Linn som kom for å delta på NM i bikinifitness! Hadde ikke sett henne på over et år så var utrolig koselig å se henne igjen. Vi fant ut at vi måtte være litt turister når hun først var i Oslo, derfor gikk vi opp på operataket i tidenes turistrush!Får hele tiden høre at folk ikke skjønner hvorfor jeg har flyttet til stygge Oslo? Det er kanskje det dummeste jeg noen gang har hørt, Oslo er såå fint!

However, På slutten av uken viste det seg at Linn kom på 1 plass i NM i bikinifitness! Det er av en helt vill innsats og ståpåvilje! Gratulerer så mye til årets store familie stolthet, mest sansynelig tidenes store familie stolthet! Jeg ble såå glad at jeg satt å sippa hele kvelden, gledestårer fra en lettrørt frøken som satt halveis fyllesyk å så på livestream på treningsforum! høhø.

Skal leve lenge på at jeg kjenner en kjendis.

 

 

 • 0

  Something beautiful

  Åå, det er så fint ute om dagen, jeg elsker å surre meg inn i skjerf og gå litt, så Caroline ble dratt med ut i gatene i dag. Løkka må være verdens, om ikke verdens en av verdens koseligste steder og tusle. Resturanter, kaffebarer, uteservering, fontener, parker, blomster, fruktbutikker og små fargerike lys klistret opp etter veggene!

  Dagens plan bestod av intet mer enn subway og mcdonalds, kaste bort noen penger på flaxlodd, stiftemaskin og andre irriterende ting man trenger til skole.

   

 • 0

  You are what you love, not who loves you

  Etter to år med ingenting, ble det heldigvis student ut av dette mennesket også. Etter fadderuke, forelesninger og en god håndfull eller tre med nye venner innser jeg at jeg heldigvis har tatt rett valg. Det til tross for at jeg har sittet på biblioteket dag inn og dag inn de siste dagene og at bankkortet mitt skriker etter penger. Dagen idag har faktisk vært ganske fin, eksamensgruppen min leverte vår første eksamen idag! Vi trippet ganske stolt i gangene på skolen med oppgaven i hånden, måtte klappe litt for oss selv, ta bilder og le litt før vi leverte den, selvfølgelig måtte vi det. Siden jeg er så utrolig stolt over egen innsats, som jeg alltid er for hver minste lille ting jeg gjør, måtte jeg ned på butikken og kjøpe meg noen kg med godteri. heldigvis har jeg samboere som er like glad i godteri som meg, så her ligger vi altså slengt på soffaen med overspist følelsen. Den har jeg forsåvidt hver kveld.

  Mine fineste samboere!!
 • hits