Marlene. -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Sunday Morning

Elsker de lørdagene jeg er edru nok til å innse at utestedene kryr med alt for mye mennesker jeg ikke vil kommunisere med i det hele tatt. Det er da man drar med seg bursdagsbarnet hjem klokken halv 1 og forteller henne at du har mat, julebrus og et tonn med awkward episoder på pcen. Jeg tror ikke det er godkjent lov å dra med seg bursdagsbarnet hjem så tidlig på 20 års feiringen hennes. Jeg er tydeligvis ikke en kjempegod veninne. 


Heldigvis var vi begge ganske fornøyde med å vokne med hverandre uten skallebank. Siden alle fra Lillehammer bor på samme sted fant vi ut å samle alle fra alle leiligheter å møtes på Mcdonalds. Vi sto der faktisk helt til gitteret ble borte å dørene åpnet seg klokken 11. Det beste med søndager er at man kan sitte å se ut vinduene, snakke om gårsdagen og ikke minst se på alle walk of shames som går forbi ruta. Når man kommer hjem forteller man alle at man er så opptatt, de går rett på hver gang! De skulle bare vist at jeg egentlig lå sleng som søppel på soverommet mitt med sola i øynene, stort konsentrert i å få i meg et par 2-3 potetgull poser.

Foresten, vi tenner et lys i kveld for alle 15 åringene som sprada rundt i Oslo igår med de skumle fotballspiller kostymene sine, kort shorts og tre streker på hvert kinn.

 

 • 0

  Stjernestøv • 0

  Hjemlengsel

  Nå er det litt over 3 mnd siden jeg flyttet fra Lillehammer til Oslo. Det er bare Oktober, likevell har vi i leiligheten fått julestemning for fullt. Det går i julebrus, mandariner og generelt julemat. Vi har til og med planlagt julebord for jentene, julekonserter, juletrepynting og generelt koseligheter. Jeg er jo egentlig en ganske vinterdeprimert sjel, jeg hater kulde, jeg hater snø, jeg hater vind, jeg hater alt som har med vinter og gjøre - utenom jul selfølgelig. Idag da jeg var ute i barnehagen kastet vi en million oransje blader opp i luften å lot barna løpe igjennom den. Så tenkte jeg over hvor grusomt det ville bli hvis det begynte å snø, også begynte det selfølgelig å snø akkurat i sekundet jeg tenkte på det. Siden barna var så overlykkelige over snøen, var det ikke så ille likevell. Men jeg lover, jeg kommer til å bli sintere over det etterhvert. Den tid den sorg, mulig jeg sperrer meg inne eller later som jeg har dødd helt til Påske.


  Koooooselig.

  Jeg gleder meg til jeg reiser hjem til Lillehammer, om 57 dager for å være eksakt. Da skal jeg ta med meg speilrefleks kameraet mitt hjem til Oslo å blogge til majakalenderen stopper å vi alle dør. Selv om det egentlig skal skje før det har gått 57 dager.
 • hits