Marlene. -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

For en fest da dere

For en fest igår da dere. Det å samle 20 jenter og 1 gutt i en liten leilighet, det har sin sjarm.

Noen timer etterpå, har man mye å snakke om, lite å bidra med. Godt tips; ibux og paracet er håpløst, potetgull, pizza og cola gjør mirakler.

 • 0

  Det er ikke sommer lengre

  For ikke så lenge siden, lå jeg og Ingvild i parken, drakk smoothie og hadde det relativt fint. Nå drar jeg på jobb hver morgen i boblejakke, skjerf å fryser så mye at jeg er redd jeg må amputere en fot hver gang jeg går ut døren. Oslo livet var fint før, så ble jeg 20 også ble det perfekt. Det er ganske teit å løpe rundt å bare "halla jeg er 20 og kan kjøpe sprit å komme inn på noen utesteder, YOLO - livet har starta." Men det var jo litt trist da dere, å sitte inne hver eneste lørdag fordi jeg ikke kunne leke med de store barna. Men, så ble jeg 20 da. Og samboerne mine bare, halla vi har kjøpt konsert biletter til deg på bursdagen din på søndag. Å jeg bare fett, vi drar å tar med oss vokalisten i bandet hjem. Så gjorde vi det da, jeg bare "hello it is soo nice to have a kjendis on visit" med min helt tragiske engelsk. Uansett, bursdagen min var den fineste noen gang, fikk

  caps, øl, nye venner og være med mine beste venner. Det var ikke så fint å komme på jobb i barnehagen på Mandag og forstå at hodet ikke fulgte etter.

  Det er rett og slett trist at vi løp rundt i disse forferdelige capsene hele kvelden. Ikke nok med det trodde vi de var forferdelig fine også.

  åååh!

  For de som lurer kan jeg fortelle noe så herlig som at jeg har fått munn, fot og hånd syke. Som ca. ingen over 10 år får. Så gratulerer til meg for det. Sånn er det å jobbe i barnehage. Det kjipeste er at man ikke kan klage, man får jo betalt for å få hundre klemmer hver dag, kos og leke hele dagen. Kan leve med det.

   

   
 • hits