Marlene. -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Oh, how i love you..

Det ble mest sansynelig ikke noe sydentur i år, men dette er definitivt den beste sommeren som har vært på mange år. Det har vært så fint vær i det siste at jeg i mine 9 år i Lillehammer har klart å bade i Mjøsa for første gang. Jeg hadde nesten glemt hvor deilig det var å stå opp i sol, dra på stranda, bade og leke med oppblåstbare leker i vannet. Når kvelden kommer kan man til og med se og kjenne at fargen har kommet. Kvelden i dag har gått i spising av reker og spilling av kort med Pernille og Sondre. Oh how i love you summer.


Meg og Pernille. Til tross for at vi støtt krangler om småting som hvordan kortregler som egentlig er riktige, stabeist begge to - må jeg si jeg er ganske glad i denne frøkenen likevell.

Over og ut, frem med serien the big C.

 • 0

  Summer happiness

  Lillehammer, late dager og fylleangst. Jeg var helt nødt til å ta første toget til Oslo for å bli kurert. Etter en dag i Oslo dro jeg (++) til Fredrikstad for å få noen fine hyttelivs dager. Fredrikstad må jo være tidenes fineste sted.  Fem dager med båtliv, fisking, bål, is, bading, soling, øl, grilling, turer, venner, kortspill og skrekkfilmer. Jeg har herved blitt kurert å hatt de fineste dagene hittill i sommer.

  Norsk sommer er undervurdert.

  Nå har jeg akkurat kommet tilbake til en tom leilighet i Oslo. En natt med Stinemor trengs før jeg tar en ny tur til Lilehammer.

 • 0

  Døgnrytme & other disasters

  Fra å vokne 08:37 uansett hvordan ukedag eller helg til nå. Sommerferien som jeg har ventet på siden September har gjort meg til tidens største døgnvrak. Nettene går med netflix og kjærlighetsfilmer og fem glass med tab x-tra i vinduskarmen. De siste dagene i Lillehammer har vært så fine at jeg ikke savner Oslo i det hele tatt. Dra ut i gata å møte et kjent fjes uansett tid på døgnet, late dager i hager (!!) herregud slikt fins jo ikke i oslo, kjøre bil å synge og ikke minst komme hjem til en hund som er mer enn overlykkelig for at jeg tusler inn døra.

  På tide å få skikk på døgnrytmen, om 31 dager begynner jeg på skolen. Da høster jeg inn 10 voksenpoeng, 20 hvis jeg lærer meg å stå opp når jeg skal.

   

   

   
 • hits