Marlene. -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Hei mine venner, jeg lever et fint liv i Oslo


Er ikke Oslo fiiint?

 

 

 • 1

  Hadetbra sengen min

  Klokken fem idag tidlig voknet jeg av meg selv, det vil si at døgnrytmen er ganske greit på plass nå. Dagen har bestått av å flytte sengen min ut fra soverommet mitt ettersom den blir flyttet til Oslo idag. Hadde aldri trodd det skulle bli noe særlig trist å flytte ut sengen min, men det ble det virkelig. Jenterommet til Marlene var ikke mitt lengere eller noe særlig til jenterom! Det blir ikke noe mere godteri på senga imens det ses på gossip girl for harde livet. Hvertfall ikke på det rommet. Kan uansett ikke sitte med tristeleppe når jeg skal få se leiligheten for første gang idag! Skal jo også på IKEA som bare er, mitt favorittsted i verden. Kommer hjem igjen senere ikveld for å delta på lørdagens festligheter, kan jo faktisk ikke gå glipp av det. Det kan jo hende det er siste gangen på en god stund jeg får festa ifra meg på Lillehammer.  Da står frokost for tur pluss litt finpuss på monster ansiktet! Gleder meg til Oslo tur med jentene idag!!!

 • 0

  Lang dag, mest sansynelig en lang natt også

  Du vet livet ditt er på skakke når du må ha vekkeklokken på 10 forskjellige tidspunkter og veninnene dine må ringe deg opptil 10 ganger før du vokner. Da snakker vi, våkne til jeg skulle på jobb klokken 6, på kvelden. Er ikke storfan av å stå opp når jeg selv vil sove lengere, men heldigvis kom Pernille med frokost til meg. Takk gud for venner. Nå er jeg ferdig på jobb på Egon, er helt utslitt å skal nok bli enda mer utslitt ettersom jeg har tenkt å holde meg våken til i morgen kveld. Skal begynne å flytte tingene mine på Lørdag så kan jo ikke gå i søvne med senger og andre ting opp 4 etg... I natt blir det nedpakking av klær å diverse. Først må jeg bare få min helt utrolig mamma avhengie chihuahua ut av fanget mitt. Han er litt syk og slapp om dagen å vil mest av alt bare ligge på fanget og kose. Får han ikke viljen sin står han på to bein å piper etter trøst, hihi stakkars.  wish me good luck!

 • 0

  Stikk av a, festival tapere

  Det er sommer. Folk er på festivaler, de er i sydenland, tar bilder av seg selv i bikini, imens de bader å er ute med fine paraply drinker som ser så fine ut at man kjenner at man får gåsehud. Jeg kan godt si at jeg driter i hva du gjør på festivaler, å jeg hater at du er i syden å ikke jeg, jeg hater at du fikk 2 mill av faren din for å klare deg et halvt år imens jeg jobber meg ihjel, men jeg hater det bare fordi jeg ikke fikk muligheten til det selv. Jeg skulle gjerne ha rølpa dritings på hove å rulla meg selv i gjørme imens jeg gikk med solbriller på dagen lang. Eller enda bedre, løpt rundt med sand mellom tærne i sydenland imens jeg spiser vannmelon på strandkanten. Alikevell kan man ikke klage når man har så fine venner rundt seg, sene kvelder med synging, gossip og pizzakos, fremtidsplaner, flytting med fine jenter å generelt  et

  nydelig liv uten alt det ekstra! Neste sommer kan jeg garantere at jeg ikke sitter i Norge med ræva planta i regnværet. Park, uteservering, venner og kosing er jo uansett noe av det beste i verden. Jeg bare venter på at sommersola skal spire ut noen få millioner hakk til, så vi andre får litt brunfarge å glede av å sprade rundt på stranda!

  Klokken er ti på fem på natten, det vil si at jeg må ta min nattrunde med foring på sitt beste. Takk gud for at jeg var å kjøpte ti kg sjokolade å har en hel pizza liggende oppe etter min og Pernilles koseaften før inatt. Det er godt at man aldri klarer å holde døgnrytmen på plass på sommeren, man trenger jo tross alt ikke stå opp tidlig å få med seg solen ellernoe (................) jellybeaaan • hits