Marlene. -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

18.06.2012

Oppsummering på livet? Jeg blogger aldri, jeg er ikke flink til det, men jeg skal gjøre det fordi jeg kjeder meg.

Oslolivet starter snart, jeg trodde jeg aldri skulle få meg jobb, helt til jeg plutselig fikk det og døde av glede. I tillegg til flytte stress å tenke på hva man skal ha med seg og ikke ha med seg stress hadde jeg også eksamen for litt siden. Jeg kan bare fortelle dere alle at eksamen må være topp 1 på hat listen min. Jeg elsker å ha fått livet mitt tilbake. Siden jeg ikke orker å skrive, skal jeg legge ut fem kilo bilder, for bilder sier mer enn tusen ord vet dere, HEHEHEHEH.Dette var lange netter før eksamen, jeg syns så synd på meg selv for min egen stygghet og enda mer synd på meg selv for at jeg skulle opp i eksamen og fortelle 2 naturfag lærere om noe jeg ikke hadde peiling på i det hele tatt. Man går ikke til en prest å skal fremføre bibelen når man ikke kan noe om den.

Så kom dagen da. Jeg sto utenfor døren med tre kilo angst på skuldrene og visste jeg kom til å stryke. Så gjorde jeg ikke det, så til tross for at jeg hadde vært våken i sikkert 2 døgn i strekk dro jeg og lekte

med Stine og Mari.Også bare, etter mye smiling så dro vi på alias kveld hos Ingvild. Dere vet sånne kvelder der man sladrer om livet og drikker brus til langt på natten?

Og alle bare, drit i å ha jentekveld på en fredag, bli med ut tapere. Og vi bare.....

dere er stygge, vi har det dødskult. untz, untz,  untz og var desperate etter å vinne over hverandre. Neste dag sto vi opp tidlig, fordi vi skulle besøke faren til Stine i Follebu. Vi følte at vi var i vårt rette element, samlet med kuene og traktorene.Men så bare, åherregud jeg har ikke vært med Pernille på TO dager. Så vi måtte møtes før vi skulle ut igjen med de andre jentene.

Også er man så uheldig at man blir full, og hvis man ser på kombinasjonen av ny iphone, bedre kamera enn vanelig og promille ender du opp med og ta hundre bilder av deg selv og ALLE på hele festen.også husker man ikke så mye mer, men man drar på byen og det er aldri noe fett i det hele tatt.

Plutselig blir det mandag og ny uke. James morrison er plutselig det eneste som er fint i en verden full av regn. Neida. PLUTSELIG, så  innser man at man nok en gang har klart å prestere å lage et blogginnlegg som er på null nivået. Men det gjør ikke noe, for snart skal jeg til Pernille og hun har lovet meg å kjøpe is og natchos. Livet smiler.

 
  • hits