Marlene. -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

For snart 3 år siden

For snart 3 år siden idag gikk jeg i et tog fra folketeateret til Markedshøyskolen med en hel gjeng ukjente mennesker. Jeg tror jeg aldri i mitt liv har følt meg så liten som når jeg subba bortover gata hvor jeg følte meg som verdens minste fisk i verdens største hav. Det gikk fint, bedre enn fint og til tross for noe eksamensgråt, lange forelesninger og oppgitthet er det mye glede, minner og vennskap. Jeg har levert 35 eksamner og idag leverte jeg min første bachelor. Har det gått opp for meg? nei. Kommer jeg til å savne det? ja. Hva skal jeg nå? jeg vet ikke.


Men hva kommer du til å savne mest?


Hun her..

Imorgen vokner jeg som ikke-student. jeg skal på jobb, kl 9. Det eneste jeg klarer å tenke på er at jeg snart må betale så jævla mye mer for trikke kort.

Takk for meg og adios Høyskolen Kristiania.

 • 1

  01.05.2016

  Hello. Etter en kraftig etterlysning av blogginnlegg har jeg tenkt å oppdatere alle om mitt helt spesielt interessante liv. Jeg har mottatt en herskare av tips til blogginnlegg, men innsett det faktum at jeg ikke faller under noen bloggkategori annet enn - det ironiske. Ironisk nok (hehehehehe) tenkte jeg å fortelle dere hva mine dager går i om dagen.

   

  SNAPCHAT.

  Snapchat. I eksamenstid og ellers kjedelige dager har jeg ingen andre valg enn å få selvtillitsboost av de nyeste snapfilterne. Desverre kom det nylig opp en funksjon hvor man kunne faceswape med andre bilder. Dette var jo gøy og helt hensides stygt helt frem til en veninne tipset meg om å bruke kjendisbilder. Livet endret brått fra å føle seg vakker til å drepe egen selvtillitt.

  Jeg innser tydelig nå, at jeg er en Kardashian. Desverre blir jeg fort gjennomskuet og jeg har sett meg nødt til å gå tilbake til gamle trakter.

  EKSAMEN  Viktig her å få med noe jeg til enhver tid må peke ut, nemlig det faktum at jeg har tatt blodprøve. Dette er veien min til oppmerksomhet på alle måter. Men tilbake til eksamen. Fy. Jeg hører på kjærlighetssorg sanger i fleng og sørger over hvor havregrøt hjernen min blir over lange perioder med eksamen. Denne uken har jeg hatt eksamen i noe så ubrukelig å kjedelig at verden har stått stille. Det værste må være følelsen når du står utenfor eksamenslokalet, med hundrevis av andre studenter og når du endelig kommer inn og tenker å sette deg ned med notatene i 15 minutter blir du avbrutt med SKRÅL, SPØRSMÅL, STEMMER etterfulgt av "Attention all students at Høyskolen Kristiania, here is the branninstruks. RING snarest 110 ved brann ......" deretter "ALLE STUDENTER MÅ SITTE PÅ PLASS 14C, D, E og F." Dette gjentas selvfølgelig et par TREhundre ganger før du får streng beskjed om å legge fra deg notater, mobil og jakker. Du får oppgaven, ser rundt deg rekasjonen til de andre før du leser selv. Drar hjem, sover i et døgn. Takk for meg.  FORSKNINGPROSJEKT

  Den siste tiden har jeg fått æren av å delta i et forskningsprosjekt i samarbeid med Ullevål. Frivillig har jeg levert både blodprøver, celleprøver, urinprøver og før ei litta operasjon jeg hadde tidligere denne uka. Det mest interessante med dette er at jeg fikk bekreftet at Pepsi max gir meg svartere blod og at jeg ikke minst (!!!!) fikk utstyr som gjorde at man kunne STÅ og tisse. Verden har aldri føltes så fantastisk, og jeg vurderer å spørre Oslo universitetssykehus om sponsing etter denne mirakelhendelsen. Etter operasjon har jeg vært sykemeldt å gud bedre i mitt vakre liv som jeg har kjeda meg.

  MEN, lyspunkt da!  I gave til meg selv for min innsats både med eksamen, operasjon og forskningsprosjekt bestemte jeg meg for å kjøpe meg nye sko. De har jeg bært med stolthet, og min far var meget stolt av meg for å ha kjøpt sko lik hans egne (unntak av at hans er svarte med malingsflekker..) Jeg fikk stående applaus fra alle hold, og jeg anser tilværelsen som på TOPP.

  Nå gjenstår bare jobbing, jobbSØKING, 17 Mai og bacheloroppgave, så begynner vi å nærme oss sommer. Jeg for min del skal jo gjøre ca like mye som en bagel i sommer, som betyr null. Men jeg gleder meg likevell.

      
 • hits