Marlene. -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Twerk your grade.

Det tok meg en Miley Cyrus konsert å forstå at jeg har blitt voksen. Om ikke voksen, en smule eldre.  Miley konserten var ganske bra, jeg ble litt skuffet over at det ikke var flere av mine favorittsanger, however var det sikkert mange av de andres favorittsanger. Jeg blir alltid like sjokkert over jenter som besvimer på konsert, det er greit under konserter når luften er helt forferdelig og mangel på vann er tilstede, men når jentene faller rundt før konserten i det hele tatt har startet åpner gapet og øynene seg med minst 5 cm. Fasinerende, jeg håper aldri jeg aldri får et såpass stort girlcrush. UANSETT, jeg og min +1 mistet resten av gjengen og sto for oss selv å dansa å fant glede blandt alle fjortissene med Miley dotter på hodet som sto å twerka for seg selv (Les! "twerka.") Jeg er uansett en Miley konsert rikere i livet mitt. Dere vet den sommeren i 2014 når alle jentene dro på Miley konsert, nei ingen vet. Det var festlig da.

Og dere vet når man sitter på bussen og man absolutt desperat må få med seg den siste slurken med øl, men så er det ikke lov å man dekker den til med billetter? Nei, ikke jeg heller..

Herregud, jeg har ikke ord for hvilken glede jeg føler for at det faktisk er sommer. Det gikk ordentlig opp for meg idag.

Plutselig kommer Miley skliende ned en tunge og alle bare åhåååy!!!


Det er da man skjønner  at det eneste rette er å twerk your grade.

 

Det må sies, at totalopplevelsen av denne fine dagen ble totalt ødelagt av en stor del av, jeg vet ikke om jeg egentlig har lov å si ungdommene (??) som på død og liv skulle gjøre veien hjem til et helvette med å dytte å synge alle mulige sanger og leke dritings i en alder av 12 år. Utenom det, så er jeg evig takknemmelig for de fine vennene mine som er så alt for fine og en glede å være med.

 

 

 • 0

  Glad bare.

  Verden går så frem å tilbake om dagene. Jeg gikk fra å være overlykkelig til å være ferdig med siste eksamen til en stor bekymring om jobb, sparing og reiser til familie i sommer. Alikevell er jeg veldig glad, for jeg har ferie, jeg har fått meg en ny hylle på rommet mitt og ikke minst en radio. (Hvorfor dette gir meg lykke er uvisst, jeg har spotify, data, tv +++) Dette er mine siste dager, de går fra regn til sol til heteslag til kulde.

  17. Mai.


  Fra oversvømmelse ...

  .. Til sol og heteslag.

   

  Resten av dagen skal jeg sperre meg inne på  rommet mitt for å høre på radioen min (den er egnetlig ikke min) og smøre inn huden med jordbær krem og håret i biosilk. OG se på La complex da.
 • hits