Marlene. -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Shake it up, shake up the happiness

Woa, det er ikke normalt og stå opp halv 6 på en fridag, men jeg har ikke samvittighet til å ligge når jeg ser en skyfri, blå himmel utenfor vinduet mitt. Jobber utrolig lite om dagen, så for og ikke kjede meg fullstendig ihjel må jeg bruke tiden på noe halveis fornuftig. Siden vi ikke hadde andre planer enn å kjøre å høre på Pernille sin nye brente cd, bestemte vi oss for å gå en tur i skogen, leke litt frilufts engasjerte for en gangs skyld. Finnes vell egentlig ikke noe bedre og sprade rundt på et området der det så og si ikke er noen mennesker som ser eller hører deg. Da trenger man ikke leke normal, det er fint for oss mennesker som er et skritt bak alle andre på normalskalaen (..)


Kan ikke skryte på meg at jeg er noen natur guru men jeg må innrømme at dette er helt magisk fint.Etter vår berømte skogtur dro vi hjem til Pernille med Andreas for å se det beste i hele verden, wait for it.. coougar town! Nå har jeg kommet hjem så er vell egnetlig på tide å rydde litt, finne ut hvordan klær som skal kastes og beholdes når jeg skal flytte. Har egentlig planlagt å gjøre det i sikkert en uke, så begynner å bli på tide!

 • 0

  Summerlovin, havin a blaast

  Plutselig var det sommer. Sånn, åpne et øye på morgenen, solglimt i øye og lykke fra nederst i tærne og helt opp til det første hårstrået. På med shorts, bikini, babyolje og solbriller. Finnes det egnetlig noe bedre. Det har vært syden tempratur, sånn, jeg har ikke ord temperatur. Dagene har gått i ett, startet selfølgelig med at jeg fikk nabo guttene til å fikse scootern min. Det var STOR glede, kjøre rundt i sommerklær på den stygge scooteren min å kjenne at håret blafrer til alle kanter, ååh! best. Har selfølgelig vært på stranda, vært i byen, spist masse is, jordbær, vannmelon, sommerøl, grilla hver dag, vassa i vannkanten, løpt igjennom spreder, spillt kort og sist men ikke minst svidd kroppen min til en høy grad.Har foresten også vært en tur i Oslo på jobbintervju i en barnehage, ser ut som det blir lyse tider for denne piken. Hurra, smil, glede.

  Natten i natt var vell kanskje ikke like lykkefin som resten av uken. Jeg hadde jo som vanelig takket nei til solkremen Pernille tilbød meg så pent. Dere vet "solkrem gjør deg ikke brun" taktikken! For å si det på en annen måte har jeg vell svidd ryggen til nesten aske, så natten har gått i spraying av aftersun og smerte hver eneste gang jeg var så uheldig og legge meg på ryggen. I dag er det heldigvis, stygt å si ikke så utrolig fint vær ute, som gjør at jeg ikke trenger å steke meg enda mer kreps, men derimot kan jeg kanskje få med meg Pernille på å se nye epiosder av cougar town. De som ikke har sett det enda er brødhoder, jeg elsker serien foralltid.


 • 0

  What a wicked thing to do, to let me dream of you.  Det er noen dager, at alt går i grus. Idag skulle jeg egnetlig på jobbintervju som barnehage assistent i Oslo, men ender opp hjemme med infeksjon i kroppen, feber, antibiotikakur og generelt alt det som passer MINST å få nå. Idag skal jeg plassere meg like godt plantet i sengen som igår, høre på masse musikk å spise frosne jordbær - de som ikke har smakt det burde gjøre det, sånn ca. med en gang.

 • 2

  What doesnt kill you make you stronger

  Tjohei mine venner!

  Det hender iblandt at man får en god håndfull med muligheter. Jeg har egentlig alltid vært for feig til og prøve meg på noen av de. Det vil si, helt til idag. Idag snudde mye seg, for idag sa jeg faktisk ja til og flytte inn til oslo med to av mine fine Lillehammer piker. Jeg har ikke skaffet meg jobb enda som betyr at jeg ligger å vrir meg i stress å redsel. En million søknader er sendt ut å mailen blir skjekket ca. hvert 5 minutt. Plutselig hadde jeg så mye å tenke på. Hva er det jeg egentlig har å ta med meg ..? åh, ja jeg har en vannkoker og bestikk som sikkert gjør alt tre tusen ganger lettere. Neida, MEN, det er en del å tenke på.  En ting er at jeg skal flytte vekk fra mamma, som jeg aldri har vært noe særlig lenge uten. En annen ting er at min fineste og kjæreste lille Milo ikke kan bli med. Derfor skal han være igjen i Lillehammer uten meg en stund, med bestemoren sin! DET blir trist det. Nå skal jeg skrive en million søknader til og sende ut så mange, så fort at mailen min tror 3 verdenskrig har startet. Wish me good luck, chuck.
 • hits