Marlene. -
Hjem Add Om meg Kontakt

3

BLÅ - Tirsdag

Hei, og herregud.

For en dag. Altså, jeg har etter alt for mange år på denne jord innsett at jeg ikke er lagd for å sove på natten. Jeg klarer meg jeg, men det er ikke med et godt humør jeg står opp kl 06:30 etter en time på øye og smiler på vei til skolen for en 6 timers lang eksamen. Er det en ting jeg ikke kan fordra i Oslo, er det kollektivtrafikken på morgenen. Du vet når du står på trikken, holder deg fast med livet som innsats og du har 8 stykk som fysisk tar på deg med paraplyer, kaffe og salami imens de spytter i det skravla går? På Tysk? På Norsk? Plutselig skal et menneske av, og en ny verdenskrig starter hvor ingen vet hvor, hva og hvem de er og det hele ender med dytting og kjefting. Jeg tror jeg sendte 10 meldinger om hvor sint jeg var iløpet av min 9 minutters trikketur i dag tidlig, noe sted måtte jeg jo ta ut sinne mitt når jeg ikke tør å skrike ut i all offentlighet (det trenger man IKKE gjøre alltid, dere). Jeg kom meg til eksamen, og det gikk ok + vil jeg påstå! 

På vei hjem fra skolen fant jeg ut at jeg skulle gå hjem, i regn. Hovedsaklig fordi jeg liker å tro at jeg er så heftig sporty og fordi jeg kunne dra innom et sted hvor jeg liker å kjøpe questbarer. Problemet var bare at det var tomt. Jeg tenkte jeg skulle være litt som de som er så glade på mandager, dere vet: lev livet, smil og vær glad osv osv osv, så jeg tenkte at jeg har jo en pakke som venter meg på posten: som jeg har ventet på i sikkert 2 mnd. Jeg hentet pakken, og burde egentlig skjønt at når det sto at den var "shipped" fra Honk Kong at dette var et plagg som så mer ut som et laken enn noe laken jeg har sett i hele mitt liv.


Bare meg i lakenet, med solbriller i regn og filteret på Snapchat som gjør enhver sjel pen.

Nå er jeg hvertfall hjemme, og jeg kan når jeg omsider får av disse linsene jeg har starta med - sove. Før jeg stikker å trener. For som sagt, er jeg så heftig sporty.

  

 
  • hits