Marlene. -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Mandag på en Tirsdag
Hei!!

Herregud jeg er så døgnforvirret etter påsken. Jeg klarte selvfølgelig ikke sovne i det hele tatt før jeg sto opp å skulle på jobb idag tidlig. Prioriteringer - jeg lå i senga og drakk pepsi og så på girls. Kan påstå at jeg var relativt sliten i øya når jeg gikk til jobb idag med "work, work, work" på øreproppene klokken 06:45. Ironisk. Det ordnet seg fint da, jeg jobber jo med verdens fineste gjeng! Jeg og min samboer Christina har jo tenkt å starte prosjekt sunn og sterk og har akkurat vært på butikken og dratt med oss så mye greier og styr at jeg vurderte å bare la det ligge i veikanten på vei hjem. Neida. Joda. Jeg tror det blir fint da, å være to som må hoppe over dørstokkmila før trening og to som må lage middager (jeg som er så jævlig uinteressert i matlaging og ikke eier kreativitet) Nå ligger vi på hver vår side av soffaen og er så stapp mette atte fyfane banane. Jeg har faktisk eksamen imorgen, så jeg tar meg friheten til å se på Paradise hotel for å kjenne på egen klokhet før jeg treffer puta.
 

 • 0

  Snakkes påske.

   

  Hoho!

  For en dag da dere. Når jeg voknet i dag var jeg nesten overbevist over at hele gårsdagen var en bløff og at jeg egnetlig hadde rølpa ute til langt på natt - sånn, kjentes det ut. Jeg har knapt vært ute av døra idag, har egentlig ligget som et slakt med to andre slappiser i hele dag. Hovedmålet med dagen har egentlig dreid seg om å spise opp ca. alt mulig dritt, sukker, potetgull og marsipan som ligger i alle skåler og skuffer. I morgen, evt Tirsdag skal nemlig jeg og min roomie Chriz Friz som vi kaller henne, starte på en ny kostholds og treningsplan! Klarer aldri helt å skjønne hva jeg begir meg ut på, det eneste jeg vet er at jeg er helt nødt til å spise på meg hjerteinfarkt for å slippe sukkercravings fremover haha. Ønsk meg, eller oss lykke til - for snart byttes superchips ut med kesam og bær Å jeg gleder meg faktisk!

  Vi får rydde vekk den ene gule blomsten vi har da, som egnetlig har blitt gjenopplivd opptil flere ganger.

   

 • 1

  Et stille Oslo.
  SAMSUNG CSC

  Denne sprekheten vil ingen ende ta (Neida, har seriøst kun spist godteri og pølser) . Idag har jeg og min kusine vært å gått i nærmere to timer og endte til slutt opp på Operaen med alle turistene. Det har vært helt merkelig å gå rundt i gatene i Oslo denne uka, jeg tror jeg sjeldent har vært vitne til så lite folk her. Når det er sagt skal det nevnes at det fortsatt er preget av den gode gamle Oslokulturen for igår ble jeg nesten dyttet ut i veikanten av en dame på s ikkert 90 år. Ellers måtte jeg benytte meg av de få timene butikkene var åpne idag til å kjøpe meg nye solbriller, påskeegg til Christina og et lite lager med Pepsi max. Idag er siste dagen med besøk og den skal nytes med et herremåltid utenom det vanlige og enda mer godteri. Når påsken er over er det vell på tide å starte treningen igjen, og da er det helt essensielt å ha spist en (hel) del ekstra bare for å kjenne hvor flink man er uka etter. Det var dagens lille anbefalning fra meg!

 • 2

  Since last time..  Tjoho! Etter mange morsomme år på Blogg.no med tynne øyebryn, mindre fine bilder og generelt innlegg med lite fornuftig innhold dabbet vel bloggerlysten av. Denne uken hadde jeg gledet meg såå til å reise til Lillehammer for tidenes påskefeiring, istede fant heldigvis Linn veien til hovedstaden og uka her derfor blitt bypåske! However, Linn er jo en større bloggspire enn dette vesenet og jeg har derfor etter mye bildeknipsing og diverste funnet litt tilbake til det o store bloggliv. I første omgang tenker jeg å spare meg selv og verden for alle tidligere innlegg og kanskje jeg etterhvert blir bloggfrelst å legger ut noe mer interessant. Ciao!
 • hits