Marlene. -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

The reason im alive..

Å kjære jesus kristus eller elefant eller ku eller hva det er som gir oss alle disse fine tingene. Idag kom Pernillebestiss med kjæresten på slep til Oslo. Lykkefølelse!!!

Etter mange klemmer, kos, lunch og shopping ser jeg på dagen som vellykket. Jeg skulle ønske jeg kunne ha henne her hver dag hele året.

 • 2

  Wake me up in the morning, slow me down in the evening

  Det er 1. Mars. I januar googlet jeg når våren ville komme, det sto 1. Mars.

   

  Jeg prøver så hardt å åpne øynene hver morgen, men det har ikke fungert tidligere. Det er litt for kaldt, litt for mørkt, litt for kjipt. Så plutselig ble det vår og det kom sol inn vinduet. Det er da man drar seg opp av senga, finner solbrillene og daffer bortover gata for å dra på jobb med "goodfeeling13" lista på spotti i øra. Så kommer jeg på jobb, der kan jeg leke. Jeg tror jeg har funnet mitt yrke selv om det ikke er mitt yrke. Jeg kan ake med barna i barnehagen uten å hoppe av i midten av bakken fordi jeg er drit redd for å knekke beinet på vei ned, jeg kan "fly" med de på beina å de tror jeg er verdens sterkeste, jeg kan komme i joggebukse å de tror jeg skal trene. Jeg liker også at de kaller meg for rapunzel fordi jeg har så "langt" hår selv om det ikke er halvparten så langt eller tykt som rapunzel sitt. Oh heaven. Idag fikk jeg champagne, jeg vet ikke hvorfor. Kanskje jeg bare er over gjennomsnittet flink til å leke. Jeg ble hvertfall lykkelig av det, litt sånn tåre i øye lykkelig. Små gleder.

  Jeg skulle egnetlig dratt ut for å ta en øl med de på jobben idag, dere vet lønning og greier. Men jeg har jo langt viktigere ting å gjøre, det er jo tross alt idol idag.
 • hits