Marlene. -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Its not a sweet spot

Det kommer en søndag nå og da, der man vokner etter fylla, gnir hodet noen ganger frem og tilbake og desperat reiser seg opp for å drikke. Så tar det noen timer før du tør å gå å se deg i speilet, det er da man skjønner at sminke virkelig kan voldta tryne ditt så alt for hardt. Videre tenker man, så jeg sånn ut igår? var jeg så jævlig? også tar det tre sekunder før man tar den tilbakestående forrest gump joggingen bort til jakka fra igår. Bankkort, trikkekort, nøkler. Check. Da er på en måte alt greit, så da er det bare å ønske både hodevondt og fylleangst velkommen til meg. Sistnevnte spessielt, er ikke en god venn av meg.


Igår var vi hvertfall hos søte Lena, leiligheten hennes var så fin at jeg følte at jeg var med i Norske hollywood fruer, bortsett fra at vi ikke var det. Du vet når man ser utsikten over nesten hele Oslo når man sitter i soffaen å ser rundt seg å tenker at her MÅ jeg kanskje bare bo. Kaste ut det nydelige menneske som bor her å rett og slett bare flytte inn! Drømmetenking. Jeg vil hvertfall si at kvelden var over gjenomsnittet koselig. Det vil si at vors var usansynelig hyggelig og byen var så merkelig at ord ikke kan beskrive.

Heart.

Ellers er det fortsatt tidlig på en søndag, jeg får bruke tiden på å fjerne noen av mursteinene som sitter fast i topplokket. Vurderer å steke egg og bacon, drikke opp pepsien min å få Ingvild til å bake fastelavens boller til oss. Hun er en matmester, jeg kommer aldri til å forstå.
  • hits