Marlene. -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Irritasjoner i hverdagen

Irritasjon 1:Først og fremst kan jeg jo bare trekke frem det værste av alt, gud være med disse som gjør det. Har dere fått med dere de 100 bildene som kommer daglig på instagram, gjerne et bilde av en Elkjøp profil med teksten: De første 1500 som liker og deler dette bildet får et gavekort på 4 mill (overdrevent) i butikken vår. Det samme har stått om Norwegian, Expert, Netflix og gud vet hvor mange fler som kommer og ikke minst, hvor mange fler som kommer til å komme. Virkelig, skjønner ikke dere mennesker at markedsføring er litt mere gjennomført enn som så. Folk må ta seg en realitetssjekk og gjerne ta imot en smekk om ønskelig.

Irritasjon 2: Dette er noe som får alle mine banneord fra Nordnorge til å komme til livet klokken 8 om morgenen på vei til skolen. KOLLEKTIVTRAFIKKEN. En vanelig dag på trikken består av at du står på trikkestoppet, trikken ankommer å i det du skal "tusle" inn på trikken er den så full at du står i døråpningen og får døra klemt i tryne minst 3 ganger før sjåføren roper i høytalerne at vi alle står for nære dørene. Okei sier folk å presser seg som sild i tønne. Deretter kommer man til stopp 2, vi står fortsatt halveis i døråpningen og det er alltid en og annen som skal ut av døren som gjør at vi som står klemt i dørene må gå ut for at andre skal få komme ut. Folkeskikk si. I det du gjør et tappert forsøk på å være hyggelig og medmenneskelig så går alle som står på trikkestoppet inn før deg, når du egentlig sto inne på trikken før dem og skviser seg inn så du må stå igjen på trikkestoppet imens trikken kjører forbi deg. HELVETTE skriker man der man står. Så kommer neste trikk, det er samme rutine. Folk med kaffe som skvulper deg på jakken imens du kjenner lukten av svette folk. Igår da jeg tok trikken var det faktisk en dame som satte fast vesken i døren, det vil si at  hun holdt tak i "hempen" på vesken mens innholdet hang utenfor døren. Hun skrek helt desperat om at trikkesjåføren skulle stoppe og åpne dørene slik at hun fikk vesken inn igjen. Det var selfølgelig ikke mulig fordi han kjære sjåføren hadde så fryktelig dårlig tid, så innholdet til fruen i den stakkars vesken plaska rundt utenfor som en jævla ape imens folk utenfor sto å måpte. Det skal også nevnes at det er virkelig en kamp å komme seg av.

Irritasjon 3: Døgnrytme. Jeg har egnetlig ikke så mye annet å si der, annet at jeg føler meg jævla misslykka når jeg ligger i senga våken og hører på at samboerne spiser frokost klokken 8 på morgenen. Eventuelt, jævlig misslykka når jeg må dra på skolen uten å ha sovet et minutt på natten og må dra hjem fordi jeg er så trøtt at jeg holder på å kaste opp.

irritasjon 4: Det at et menneske skal ha tid til å være fulltidsstudent, jobbe OG trene. Nok sagt.

Jeg gleder meg til Lørdag, da skal jeg på Ellie goulding konsert.

 

 • 0

  I dont feel homeless sa jeg maria mena

  Dagen startet i rushet av å rekke bussen til IKEA. I all hui og hast fant vi ut at vi skulle ta med oss den døde planten vår på vei ut. Den er sinnsykt rar, den er inni en nøtt av noe slag og vi har aldri forstått oss helt på hvordan denne planten fungerer uten jord og det hele. Da vi løp ned trappene, emmy med planten i hånden, falt hele planten i trappe gangen, nøtten knuste og jord fylte gangen vår ganske heftig. Vi tok grener fra planten, sko og feiebrett og prøvde desperat og fjerne all jorden i oppgangen før vi løp for å nå bussen. Det var egnetlig ganske hysterisk morsomt for oss som så på.

  Resultat av travel morgen.

  Vi kom oss omsider til Ikea da. Hvor vi tusla frem og tilbake. Plutselig var vi ferdige. Alle som har erfaring med Ikea vet at etter noen timer der er de fleste litt tappet for energi og humør. Etter at jeg hadde overdrevet med å si at jeg var nær å besvime fant vi (takk gud) vegen opp til svenska kjøttbullar (!!!) før vi dro hjem igjen. Det er helt tragisk hvor lite som skal til for at 4 slitne jenter skal få full fart på rydding, sortering og kasting av søppel pga et lite nytt stearinlys og en fake blomst eller to. Nå har roen senket seg ganske fint, så nå sitter Emmy og spiller playstation, Kristine aner jeg ikke, Ingvild har dratt ut og jeg sitter og ser Greys for tja, 10 ende gang.

  Emmy er foresten tidenes handywoman, som bærer på alles store saker, hjelper til med montering av møbler og gud vet. Jeg tror jeg skal vurdere om vi skal bli sammen.

   
 • hits